Garažna vrata

Karakteristike

Junger Mann lehnt an Auto

Aluminijska garažna vrata: prikladno i izdržljivo rješenje uz uštedu prostora

Naša garažna vrata ne iskaču prema van, izrađena su od visokokvalitetnoga aluminija i pružaju vam puno prostora za manevriranje. Vaš je automobil trajno zaštićen, a u samoj garaži kao i ispred nje ostaje više iskoristivog prostora. Bilo da imate niske stropove ili osobito široka garažna vrata, naši sistemi garažnih vrata uvijek rade besprijekorno te su jednostavni za korištenje.

Tri stila, bezbroj mogućnosti

Podizna garažna vrata, lateralna vrata ili rolo vrata s kutijom: što god je za Vas najbolje. Različite mogućnosti dizajna i široka paleta boja daju vam maksimalnu dizajnersku slobodu. Inteligentni detalji i najfiniji materijali osiguravaju funkcionalnu pouzdanost i dugotrajnu praktičnost.

Aluminij: naš prvi izbor

Naša su garažna vrata proizvedena od čvrstog aluminija vrhunske kvalitete. To ih čini laganima, čvrstima i izdržljivima. Budući da aluminij omogućuje veliku preciznost u procesu proizvodnje, naša se vrata uvijek pokreću tiho i precizno.

Aluminij svoju trajnost duguje činjenici da je u velikoj mjeri otporan na koroziju. Naš debeli premaz zapečenog emajla također znači da ga nikad nije potrebno ponovno bojiti.

I budući da aluminij zadržava svoj oblik kako u toplim tako i u hladnim uvjetima, možete u ovim prednostima uživati čitavo vrijeme.

Rad na motorni pogon: miran, siguran i namješten kao standardna inačica

Sva su garažna vrata Alulux opremljena s tihim motorom kao standardnom inačicom, zajedno s pouzdanim otvaranjem i zatvaranjem vaših vrata. Motor zahvaljujući svojoj snažnoj, ugrađenoj bravi za zaštitu od otvaranja sprječava pokušaje provale.

Bez iskakanja prema van: više prostora i veća sigurnost

Budući da naša vrata ne iskaču prema van, ispred svoje garaže dobivate maksimalan mogući prostor. Na taj način možete svoj automobil dovesti sve do vratiju. I ne trebate brinuti o šteti nastaloj zbog iskakanja vratiju prema van.

Certificirana kvaliteta: s pečatom odobrenja

Sva naša garažna vrata posjeduju certifikat TÜV i proizvedena su u skladu s trenutno važećim europskim normama. To uključuje izjavu o sukladnosti, CE oznaku, knjigu ispitivanja i jedinstvenu nazivnu pločicu. Certificirana kvaliteta na koju se možete osloniti.

Napravljena po mjeri: uvijek izručena po narudžbi i precizna

Naša su garažna vrata izručena po narudžbi i napravljena u skladu s traženim dimenzijama, osiguravajući da vaša vrata potpuno savršeno ispunjavaju potrebe vaše garaže. Zahvaljujući njihovoj prilagođenoj proizvodnji, naša su garažna vrata uvelike pogodna za instalaciju u bilo kojoj situaciji.

Uređaj za zaštitu od naglog pada: osigurava da se zastori za vrata ne zatvore neplanirano

Uređaj za zaštitu od naglog pada koji je namješten kao standardna inačica (također poznat kao sigurnosna kočnica) na naša garažna rolo vrata Resident reagira kada se zastori za vrata u slučaju kvara zatvore prebrzo te zaustavlja proces

Otkrivanje prepreka: automatski sigurno

Senzori u vrlo kratkom vremenu otkrivaju nalazi li se nešto na putu – bilo da se radi o djeci, životinjama, predmetima ili nečemu drugom. Ako će to biti potrebno, garažna će se vrata automatski prestati zatvarati. Otkrivanje prepreka je namješteno kao standardna inačica na podizna garažna vrata Detolux i lateralna vrata Vertico. Također se može namjestiti kao dodatak na garažna rolo vrata Resident.

Praktičnost radio-daljinskog upravljača: nadzor na dohvat vaše ruke

Sve što je potrebno je lagani pritisak prstom i garaža je automatski otvorena i zatvorena. Sva su garažna vrata Alulux opremljena praktičnim radio-daljinskim upravljačem. Drugi daljinski upravljač može se dobiti u bilo kojem trenutku.

Sistem s tihim djelovanjem: za vrhunski rad bez zapinjanja

Naš sistem s tihim djelovanjem (LLS) osigurava iznimno tiho djelovanje i zatvaranje garažnih vrata. Jer se podizna garažna vrata Detolux i lateralna vrata Vertico ne pomiču izravno, već su vođena sustavom namatanja za smanjenje buke kao standardnom inačicom. Time se smanjuju trenje i vibracije, a garažna vrata i dalje rade besprijekorno.

 

 

Otključavanje u slučaju nužde: za otvaranje vrata u slučaju nestanka struje

Ako je u bilo kojem trenutku napajanje do motora garažnih vrata prekinuto, naša se vrata i dalje mogu otvoriti iznutra. Ako vaša garaža nema drugi izlaz, ova značajka otključavanja u slučaju nužde čak je i zahtijevanja od strane standarda EU. Naša su garažna vrata opremljena ovom značajkom u standardnoj inačici.

Senzor s brojčanom šifrom: rad sa šifrom PIN

Ako je potrebno, Vaša garažna vrata možemo također opremiti senzorom s brojčanom šifrom. Ako se ikada nađete u situaciji da vam radio-daljinski upravljač koji se isporučuje u standardnoj inačici nije pri ruci, svoja garažna vrata možete otvarati i zatvarati unosom osobne šifre PIN.

Garažna vrata
aluminijum
Motorni pogon
Nema vanjske ljuljačke
TÜV testiran
Izrađeno na mjeru
Sigurnosna kočnica
Prepoznavanje prepreka
Daljinski upravljač
Tihi sustav za vožnju
Otključavanje u hitnim slučajevima
kodni broj

Sigurnost

Naša su garažna vrata opremljena značajkom otkrivanja prepreka i uređajima za zaštitu od naglog pada/sigurnosnom kočnicom kao standardnom inačicom, sprečavajući na taj način materijalnu štetu i tjelesne ozljede. Kada senzori otkriju prepreku, postupak se zatvaranja smjesta i automatski zaustavlja. Montaža sigurnosne opruge sprječava neplanirano zatvaranje zastora za vrata čim se snaga veća od 15 kg primijeni na glavni rub zatvaranja.

I parkiranje bi trebalo predstavljati pravi užitak.

Gerd W.

Prednosti

Garagentor-Nahaufnahme mit dicht davor parkendem Auto

Optimalna iskoristivost prostora ispred garaže

Naša aluminijska garažna vrata ne iskaču prema van. To vam ne pruža samo veću razinu sigurnosti, već i osigurava više prostora ispred vaše garaže – za vaš drugi automobil, na primjer.

Šteta nastala zbog iskakanja garažnih vrata prema van više ne predstavlja problem.

Savršeno pristajanje

Sva su garažna vrata Alulux opremljena tihim motorom i praktičnim radio-daljinskim upravljačem u standardnoj inačici. Lagani pritisak na gumb je sve što je potrebno. Ako vam je potreban drugi daljinski upravljač, nema problema – a također možemo ugraditi i senzor s brojčanom šifrom.

Snažna zaštita od uljeza

Naši su motori garažnih vrata u standardnoj inačici opremljeni bravom za zaštitu od otvaranja. Ta izuzetno otporna brava za zaštitu od otvaranja uistinu otežava uljezima mogućnost ulaska.

Mali prostor za montažu, veliki dobitak prostora

Bilo da se radi o rolo vratima, lateralnim vratima ili podiznim vratima: našim je garažnim vratima dovoljno tek nekoliko centimetara prostora. I budući da su garažna vrata Alulux precizno napravljena u skladu s traženim dimenzijama, moguća je maksimalna iskoristivost prostora.

  • Bez iskakanja prema van
  • Praktičnost
  • Zaštita od pokušaja provale
  • Potreba za malim prostorom